Kostnadsfritt webinarie – 5D BIM

19 Okt 2021, 08:00-09:00, Digitalt

Klimatdeklaration av byggnader blir lag 1 jan 2022 där man behöver redovisa sitt klimatavtryck för det man bygger, men då finns inte VVS med som krav. Varför hamnade VVS utanför? Det vill vi besvara och prata lite om hur skulle kunna klimatberäkna den redan idag trots alla utmaningar bakom. Ett innovationsprojekt internt hos Bengt Dahlgren har utforskat möjligheterna som finns idag och vi är även med i samarbeten inom branschen för att förbereda hur man kan beräkna framöver. Kom, lyssna och ta med dina svåra frågor om varför detta är viktigt och hur ni kan börja beräkna!

Under webinariet kommer det finnas möjlighet att ställa frågor via chat. Vill ni i förväg skicka in frågor får ni gärna göra det direkt i er anmälan så kommer vi i mån av tid belysa dessa under webinariet.

Föreläsningen startar 08.00 och håller på ca 60 min inklusive tid för frågor. Föreläsningen är helt digital och kostnadsfri. Du anmäler dig nedan och får då en kalenderkallelse till den mail du anger. Webinariet spelas in och kan ses i efterhand, anmäl dig så får du då länken av oss efter föreläsningen.

Varmt välkommen!

 

Anmäl dig här.

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär. Vi återkopplar alltid så fort vi kan. Skriv gärna vilken ort det gäller så kan vi hjälpa dig snabbare.