Webinarie – Att trycksätta trapphus och hissar – skillnaden mellan system som fungerar och system som bara kostar pengar

15 Apr 2021, 12:00-13:00, Digitalt

Kostnadsfritt webinarie.

Utvecklingen i Sverige har på senare år inneburit att betydligt fler höga byggnader byggs runt om i landet. Med höga byggnader kommer ofta krav på trycksättningssystem av trapphus och/eller räddningshiss(-ar) för att klara brandskyddet. Utformningen och funktionen hos dessa system varierar relativt mycket, vilket kan skapa osäkerheter hos byggherrar och även hos övriga projektörer.

Vi på Bengt Dahlgren har, genom vår samlade kompetens inom både ventilation, styr och brand, samlat på oss stor erfarenhet av dessa system och kommer därför ge en sammanställning av vad som fungerar, vad som inte fungerar och vad som är viktigt att tänka på i olika skeden med dessa system. Syftet är att ge byggherrar, fastighetsägare, arkitekter och övriga projektörer enkla tips om hur dessa system kan göras så kostnadseffektiva och så bra som möjligt.

Föreläser gör:

  • Joakim Sender
  • Axel Mossberg
  • Samt moderator Tor Landin

Föreläsningen startar 08.00 och håller på ca 60 min inklusive tid för frågor. Föreläsningen är helt digital och är kostnadsfri. Du anmäler dig nedan och får då en kalenderkallelse till den mail du anger. Webinariet spelas in och kan ses i efterhand, anmäl dig så får du då länken av oss efter föreläsningen.

Varmt välkommen att anmäla dig här!

(observera att vi denna gång kör webinariet på lunchen – 12.00-13.00)

 

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär.
Vi återkopplar alltid så fort vi kan.