Orsaken till vår framgång är enkel – våra medarbetare

Sveriges och branschens
bästa arbetsgivare

Våra medarbetare placerade oss som Sveriges, bland medelstora företag, och branschens bästa arbetsgivare även i år. Vi är glada över att våra medarbetare trivs så bra hos oss, att de åter ger oss denna topplacering. Det är fjärde gången som vi blir Branschens bästa arbetsgivare,  i Universums årliga undersökning. En utmärkelse som förpliktigar.

Ett stort tack till alla våra medarbetare som gör det viktiga dagliga jobbet med att skapa trivsel och en god stämning på våra arbetsplatser. Det är deras engagemang som skapar vår kultur, lojalitet och goda rykte som värderas i undersökningen. Vi vill även passa på att tacka för att ni ser till att alla våra nya medarbetare får ett positivt mottagande och bemötande så att vi kan fortsätta ligga i topp bland bygg- och teknikkonsultbranschen.

Vill du också jobba hos Sveriges och branschens bästa arbetsgivare?

Nu söker vi 100 nya medarbetare!  

Kontakta oss HÄR.

Lediga tjänster

Vi vänder oss till dig som har relevant utbildning och ett antal års erfarenhet inom vår bransch. Du jobbar idag eller har jobbat som konstruktör / projektör / eller motsvarande inom El/Tele. Är du också engagerad, nyfiken och kreativ med ett starkt driv och har du dessutom en skarp blick för helheter – då vill vi gärna att du blir en av oss!
Se alla våra lediga tjänster »


Examensarbete

Vi ser mycket positivt på att studenter gör sitt examensarbete hos oss och hjälper gärna till med att handlägga examensarbeten tillsammans med skolornas handledare.

Läs mer och skicka ansökan  »

Praktikplatser/Sommarjobb

Sommartid finns möjlighet att söka sommarjobb och övrig tid praktikplats på någon av våra olika verksamhetsorter runt om i Sverige.  Platserna för sommarjobb 2018 är nu tillsatta

Läs mer och skicka ansökan »

Behandling av personuppgifter

Läs vår policy om personuppgifter här »

Om att jobba på Bengt Dahlgren »

Ladda upp ditt CV

Du välkommen att skicka in en spontansansökan om vi för tillfället inte har någon tjänst som passar dig.
Spara ditt CV som en PDF, se till att det innehåller all nödvändig kontaktinformation och dra det till rutan här på sidan.

Laddar upp fil
 
 

0 filer

0
    • Uppladdade filer: