Utbildningar inom Installationsteknik, Bygg, BIM

Bengt Dahlgren utbildar studenter på universitet, högskolor och yrkeshögskolor inför framtida yrkesroller inom samhällsbyggnad. Våra konsulter besitter lång erfarenhet inom branschen och våra utbildningsledare har både praktisk och teoretisk erfarenhet från näringslivet.

Vi utbildar framtidens ingenjörer genom att ge dem en verktygslåda som gör att de blir slagkraftiga på arbetsmarknaden, studenterna får en stabil grund att stå på som sedan kan appliceras vidare i arbetslivet.

Samhällsutveckling är viktigt för oss och vi på Bengt Dahlgren arbetar ständigt med att ligga i framkant, vi anpassar våra utbildningar efter marknadsbehovet och arbetar till allra största del med digitala verktyg.

Så här säger bland annat Emelie på Newton Yrkeshögskola om oss;

”Uppskattade lärare som dels ger mervärde till de studerande i form av den teoretiska delen, men att lärarna har förankring och kan dela erfarenheter från verkliga projekt är guld värt. Den naturliga kopplingen som blir till arbetslivet. Att ta in lärare från arbetslivet skapar en större förståelse för den praktiska delen i våra utbildningar.

Jag skulle självklart rekommendera Bengt Dahlgren! Det är ett företag som passar som handen i handsken för Yrkeshögskolan.”

Skicka en intresseanmälan för våra kurser

Kontakta oss gärna genom att fylla i nedanstående formulär.
Vi återkopplar alltid så fort vi kan.