Bengt Dahlgren i Östergötland

Vill du nå oss direkt?

Kontaktpersoner

Vill du nå en specifik medarbetare? Du hittar dem under respektive tjänsteområde eller genom att klicka på knappen uppe i högra hörnet och sen välja "Alla medarbetare".

Adress

Repslagaregatan 19
582 22 Linköping

Hitta på karta

Växel

Öppet mellan kl. 09-16 vardagar, med lunchstängt kl. 12-13.

013 – 37 40 50

Karriär

Vi söker alltid nya kompetenser till vårt team.

Om oss

På Bengt Dahlgren är vi stolta över att få vara med och utveckla region Östergötland.

Medarbetarna på vårt lokala bolag bidrar med sin kompetens i många krävande installationsprojekt och har även specialkompetens inom värmeteknik. Många av våra bygg- och förvaltningsprojekt kretsar kring de sjukhus och den IT- och mobilindustri som finns i regionen.

Våra teknikkonsulter är med hela vägen i byggprocessen, från idé till förvaltning. Uppdragen kan spänna från att välja bästa tekniska system vid nybyggnationer, till energibesparande åtgärder i känsliga kulturhistoriska byggnader. Inom området styr & övervakning är vår uppgift är att se till att de tekniska installationerna i fastigheten fungerar tillsammans.

Vi använder oss av den digitala informationsbasen BIM (Building Information Model), där all information om byggprojekten samlas. Samtliga inblandade kan sedan plocka ut den information man behöver. Det ger en bra överblick, så att alla lättare kan fatta rätt beslut under byggprocessen.

Kontakta oss

Vill du ha rådgivning, en offert eller bara fråga oss något? Kontakta oss idag.

Please do not use this form to apply for a job or internship. You can find more information here.


© 2022 Bengt Dahlgren. All rights reserved.