Bengt Dahlgren i Malmö

Adress

Arenagatan 20
215 33 Malmö

Hitta på karta

Växel

Öppet mellan kl. 09-16 vardagar, med lunchstängt kl. 12-13.

040 – 635 17 00

Karriär

Vi söker alltid nya kompetenser till vårt team.

Jobba hos oss
Om oss

På Bengt Dahlgrens tre kontor i Skåne är vi stolta över alla spännande byggprojekt som vi är delaktiga i. Stora som små.

En stor drivkraft för oss är att medverka till att skapa sunda hus. Det handlar om att skapa ett skönt inneklimat, optimerat för den verksamhet som finns i huset. Vi tar ansvar för alla tekniska installationer och byggtekniska åtgärder, både i befintliga och nybyggda fastigheter.

Idag är det viktigt att arbeta för ett klimatsmart & hållbart byggande. Genom nytänkande, engagemang och spetskompetens adderar vi värdehöjande lösningar för projekten. Vi utför energiberäkningar, dagsljussimuleringar, energisamordning, miljöprogram och miljöcertifieringar.

Efterhand som andelen installationer ökar och tekniken blir mer avancerad, behövs mer tekniskt stöd i förvaltningen av ett hus. Med hög kompetens & erfarenhet inom installationsteknik utför vi utredningar, byggkontroll, driftoptimering, felsökning, energikartläggning och energideklarationer.

Med våra tre kontor utspridda över Skåne har du som kund alltid nära till oss. Inom bolaget har vi en väl utvecklad arbetsmetod för att säkerställa tillgång till rätt kompetens i rätt tid för varje unikt projekt. Så oavsett vilket kontor du vänder dig till i Skåne så har du alltid tillgång till vår fulla potential. Vi organiserar oss efter ditt specifika projekt och är din opartiska rådgivare. Och vi söker alltid den smartaste lösningen för dig och ditt projekt. Besök våra kontor i Helsingborg, Kristianstad och Malmö.

Vi erbjuder tjänster inom hela byggprocessen – från idé till förvaltning – men har även specialistkompetens inom energi- & hållbarhetsområdet, kyl- & värmeteknik, byggnadsteknik, brandfarliga varor och medicinska gaser.

Vi arbetar med alla typer av projekt och beställarkategorier – stat, kommun, landsting, bostadsbolag, industrier och privata företag – är alla välkomna till oss!

Kontakta oss

Vill du ha rådgivning, en offert eller bara fråga oss något? Kontakta oss idag.


© 2022 Bengt Dahlgren. All rights reserved.