Bengt Dahlgren i Skövde

Vill du nå oss direkt?

Kontaktpersoner

Vill du nå en specifik medarbetare? Du hittar dem under respektive tjänsteområde eller genom att klicka på knappen uppe i högra hörnet och sen välja "Alla medarbetare".

Adress

Kaplansgatan 18
549 34 Skövde

Hitta på karta

Växel

Öppet mellan kl. 09-16 vardagar, med lunchstängt kl. 12-13.

0500-49 58 00

Karriär

Vi söker alltid nya kompetenser till vårt team.

Om oss

Med Bengt Dahlgrens Skövdekontor i projekten får du en aktiv och engagerad aktör som erbjuder Bengt Dahlgrens samlade kompetens lokalt i Skaraborg. Vi har kunskap och erfarenhet från mindre projekt till stora komplexa projekt med helhetsansvar.

Installationskonsulterna på Skövdekontoret har stor kompetens och lång erfarenhet inom vvs-, energi- och processteknik. Tillverkningsindustrier, sjukhus, värmeverk med mera är kunder som många gånger uppskattar resultatet som Bengt Dahlgrens kunniga och erfarna ingenjörer levererar. Men även inom lokal- och bostadssektorn ger vi kvalificerad rådgivning och hittar optimala lösningar för olika typer av projektering, energieffektivisering med mera.

Våra byggprojektledare hjälper vi dig att styra och leda projektet genom alla faserna från idé och bygglov till projektering, produktion och förvaltning.

Vi ser helheten i projektet med fokus på både utformning, bygg, klimat, energieffektivitet och drift. Systemen ska samverka för att skapa en hållbar miljö att vistas i – ett bra klimat helt enkelt. Alla kunder ska känna att de får fullt engagemang från våra medarbetare med hållbara, moderna och smarta lösningar i sina projekt.

Kontakta oss

Vill du ha rådgivning, en offert eller bara fråga oss något? Kontakta oss idag.

Observera att du inte kan ansöka om praktik eller arbete via detta formulär, mer information hittar du här.


© 2022 Bengt Dahlgren. All rights reserved.