Tjänster

Vårt erbjudande

Med ett helhetsperspektiv arbetar vi alltid för att erbjuda smarta systemlösningar anpassade för specifika behov och önskemål. Våra ingenjörer och specialister finns här för dig genom hela processen. Från energi och installationer till samhällsplanering och återbruk.

Hållbarhet är vår drivkraft
Vi vill vara en föregångare i bygg- och fastighetsbranschen till effektiva, miljövänliga och motståndskraftiga fastigheter för människor att må bra i.

Tjänsteområden

Vi hjälper dig som kund genom hela processen, från idé- till förvaltningsstadiet.

Hållbara installationer inom VVS, VA, el, tele, fastighetsautomation, kyla, värme och sprinkler - våra expertkunskaper inom installation sträcker sig över många av våra tjänsteområden.

Låt inte risker begränsa framgången. I en urbaniserad, teknikdriven och klimathotad värld ökar behovet av att kunna förutse, förebygga, stå emot samt hantera risker och kriser.

Se till att din byggnad är godkänd och fortsätter vara det. Vi kontrollerar, besiktar, utreder och provar byggnader och dess installationer och brandskydd.

Vi projektleder för dig. Hos oss får du och ditt team en pålitlig ledare i alla faser för att uppnå gemensamma mål i projekten.

Trygga och säkra byggnader kräver skarpa ingenjörer. Utifrån strategiska och medvetna vägval med kundens önskemål i fokus strävar vi efter flexibla lösningar för att ni ska få ett hållbart brandskydd över tid.

Genom att lära av varandra kan vi hitta den perfekta balansen mellan forskning, ekonomi och långsiktig hållbarhet. Vi gör hållbarhet lönsamt.

Projekt

AI i Electric Village

Är det solenergi, bergvärme eller fjärrvärme som ger lägst klimatavtryck just nu? I Tallbohov väljer AI den miljövänligaste energikällan vid varje ögonblick! Den förutser dessutom behovet av lagring och förbrukning av energi.

Kontakta oss

Vill du ha rådgivning, en offert eller bara fråga oss något? Kontakta oss idag.

Observera att du inte kan ansöka om praktik eller arbete via detta formulär, mer information hittar du här.


© 2022 Bengt Dahlgren. All rights reserved.