Nyheter

7 augusti 2023

Hållbarhetsredovisning 2022

Ta del av 2022 års Hållbarhetsredovisning.

2016 satte vi på Bengt Dahlgren upp våra första hållbarhetsmål. Under de här åren har det hänt massor, inte bara här hos oss på Bengt Dahlgren utan även i samhället och näringslivet i stort. Idag sätter allt fler företag hållbarhet högt upp på agendan i affärsplanen, och omställningen till ett cirkulärt samhälle drivs framåt av många krafter.

Vi på Bengt Dahlgren vill inte bara vara en del av den här utvecklingen, vi vill driva den. Därför är det dags att ta nästa steg, att gå från ord till handling fullt ut. De sju första åren har handlat mycket om varför, nu är det dags att fokusera på hur. Vi har kommit en bit på vägen och har under 2022 fått välbehövlig hjälp från styrmedel så som klimatdeklarationslagen och EU Taxonomin. Det innebär dock
inte att vi kan luta oss tillbaka, vi måste våga ta steg och ha modet att ta idéer ut i verkligheten. Det gör vi bäst tillsammans.

Låt oss ta hela vår hållbarhetsredovisning från ord till handling. Vi vill uppmana alla er som läser hållbarhetsredovisningen att ta nästa steg, testa och våga! Och tveka inte att höra av er om ni vill ha ett hållbart bollplank.

Klicka här för att läsa hela vår Hållbarhetsredovisning 

Aktuellt

Det senaste hos Bengt

Handböcker

Vi har handböcker om alla våra favoritämnen: värme, kyla, luft, brandskydd, hållbarhet, trygghet, ljus, mörker, fukt, vatten och energi.

© 2022 Bengt Dahlgren. All rights reserved.