Nyheter

25 januari 2023

VVS Plan i Värmland AB blir Bengt Dahlgren Karlstad AB

Den 1:a mars sker namnbytet.

Den 1 mars byter VVS Plan i Värmland AB namn till Bengt Dahlgren Karlstad AB.

Bengt Dahlgren är samhällsbyggnadskonsulterna och idag är vi närmare 700 medarbetare över 20 kontor som stolt bär vår grundares namn. Tillsammans har vi valt att bli riktigt bra på allt det där som får fastigheter att leva och människor att må bra.

Vi är en av Sveriges ledande oberoende konsulter utan bindningar till vare sig entreprenörer eller tillverkare. Vi arbetar med alla beställarkategorier som stat, kommun, regioner, bostadsbolag, industrier och privata företag. Vår affärsidé är att kombinera det stora företagets styrkor med det lilla företagets snabbhet, flexibilitet och närhet. Detta gör vi genom att skapa en kultur med optimala förutsättningar för branschens mest kompetenta konsulter.

För dig som kund och kollega till våra medarbetare i Värmland innebär det att du efter den 1 mars kontaktar samma medarbetare på samma telefonnummer och på samma kontor som tidigare.

Det som förändras är våra mejladresser, du kontaktar oss fortsatt på ”fornamn.efternamn@bengtdahlgren.se”

Väl mött både nu och framåt. Vi hörs!

På bild: Per Widstrand, VD Bengt Dahlgren Karlstad AB

Aktuellt

Det senaste hos Bengt

Handböcker

Vi har handböcker om alla våra favoritämnen: värme, kyla, luft, brandskydd, hållbarhet, trygghet, ljus, mörker, fukt, vatten och energi.

© 2022 Bengt Dahlgren. All rights reserved.