Trafik & Logistik

Sigtuna

Nya brandstationen för Brandkåren Attunda i Sigtuna

En modern räddningstjänst!

Brandstationen är utvecklad för en modern räddningstjänst och anpassad ur ett jämställdhetsperspektiv vilket ger en god arbetsmiljö i det dagliga arbetet.

Stationen är cirka 2 700 kvadratmeter inklusive sidobyggnader och kommer att utgöra arbetsplats för ett 50-tal personer från både räddningstjänst och ambulans och är placerad på en plats som tidigare var åkermark. Härifrån når brandkåren Attunda hela kommunen på kort tid.

Bengt Dahlgren har i projektet arbetat som byggledare i nära samarbete med Kenneth Bergqvist på Brandkåren Attunda som beställare. Bengt Dahlgren har varit delaktiga i projektet från grundarbeten till färdig station. Brandstationer är speciella projekt som är väldigt tekniktäta så blir mycket hantering kring detta vilket gör projektet än mer intressant. Projektet var dessutom mycket lyckat i form av utmärkt dialog mellan byggledare, beställare och brukare.

Kenneth Bergkvist, Teknisk Chef på Brandkåren Attunda berättar att "Jag tycker att projektet har varit mycket lyckat. Tobias har stått för hög kompetens och tydlig struktur under hela projektet!"

”Jag har arbetat som byggledare i nära samarbete med Kenneth Bergqvist på Brandkåren Attunda som min beställare och varit delaktig i projektet från grundarbeten till färdig station. Det har varit ett spännande projekt där man lärt sig mycket kring nya saker, brandstationer är väldigt tekniktäta så blir mycket hantering kring detta. Utöver det har det också varit en mycket god dialog med beställare och brukare vilket har bidragit till ett lyckat projekt” säger Bengt Dahlgrens Tobias Fält.

Snabbfakta

Ort: Sigtuna

Kund: Brandkåren Attunda

Kategori: Trafik & Logistik

Yta: 2 700 kvm

Projekt klart: 2023

Läs mer på www.brandkaren-attunda.se/ovrigt/nya-sigtuna-brandstation/

Tobias Fält

Projektledare

Projekt

Det senaste hos Bengt

Bengt söker Bengt

Vi är ett inkluderande gäng som vet att harmoni och bäst i klassen kan gå hand i hand. Nu vill vi bli fler Bengtar, är det kanske du? Se våra lediga jobb.

© 2022 Bengt Dahlgren. All rights reserved.