Kontor

Arlanda, Stockholm

Office One

Kontor med världen runt hörnet. Office One är ett nybyggt kontorshus med ett mycket centralt läge på Stockholm Arlanda Airport, alldeles intill flygplatsens terminaler, kommunikationer, hotell och annat serviceutbud

Office One ligger precis intill SkyCity och endast ett par minuter från terminalerna och flygplatsens andra kommunikationer. Dessutom ligger den mitt i Airport City Stockholm, den nya flygplatsstad som nu växer fram kring Arlanda. Här är tanken att företag och organisationer ska kunna arbeta och samverka med Sverige och resten av världen med hjälp av de utmärkta kommunikationerna.

Bengt Dahlgren har i detta projekt upprättat systemhandling och bygghandling för Styr- och Övervakningsanläggning samt upprättat bygghandling för Ventilationsanläggning. Utöver det hjälper vi Swedavia med uppföljning av fuktkrav genom fuktsäkerhetsarbeten.

Snabbfakta

Ort: Arlanda, Stockholm

Kund: Swedavia Airports

Kategori: Kontor

Yta: 15 000 kvm

Projekt klart: 2019

Läs mer på www.swedavia.se/framtidens-flygplatser/stockholm-arlanda-airport/office-one/

Projekt

Det senaste hos Bengt

Bengt söker Bengt

Vi är ett inkluderande gäng som vet att harmoni och bäst i klassen kan gå hand i hand. Nu vill vi bli fler Bengtar, är det kanske du? Se våra lediga jobb.

© 2022 Bengt Dahlgren. All rights reserved.