Kommersiellt & Hotell

Stockholm

The Winery Hotel

Det miljömedvetna vinhotellet med komplexa lösningar.

Bengt Dahlgren har gjort programhandling och systemhandling för VVS med fastighetsägaren Fabege. Därefter kom totalentreprenören in där Bengt Dahlgren tog fram bygghandling för VVS.

Totalentreprenören tillsammans med Veidekke och Arcona blev sen beställare av bygghandlingarna för VVS. Mindre hyresgästanpassningar har också gjorts tillsammans med hyresgästen The Winery Hotel. Bengt Dahlgren har också samordnat BREEAM International-certifieringen tillsammans med Fabege under projektet.

Samtidigt som VVS-projekteringen har Bengt Dahlgren också projekterat deras kyl- och röranläggning i vinproduktionsanläggningen, ett separat projekt som pågick parallellt med resterande.

Hotellet är måna om miljön och fortsätter aktivt arbeta för att minska energianvändning, exempelvis genom effektiva värme- och ventilationssystem samt användning av LED eller annan lågenergibelysning.

Snabbfakta

Ort: Stockholm

Kund: Fabege, Veidekke/Arcona, The Winery Hotel

Kategori: Kommersiellt & Hotell

Läs mer på www.thewineryhotel.se/

Projekt

Det senaste hos Bengt

Bengt söker Bengt

Vi är ett inkluderande gäng som vet att harmoni och bäst i klassen kan gå hand i hand. Nu vill vi bli fler Bengtar, är det kanske du? Se våra lediga jobb.

© 2022 Bengt Dahlgren. All rights reserved.