Vi går igång på
framtiden

Om Bengt

Vi vill vara en föregångare i bygg- och fastighetsbranschen till effektiva, miljövänliga och motståndskraftiga fastigheter för människor att må bra i. Vi är samhällsbyggnadskonsulterna.

Aktuellt

Det senaste hos Bengt

Vårt Webinariebibliotek

Har du missat något av våra populära webinarier? Ingen fara! Du hittar nämligen alla inspelade på vår Youtube-kanal.

Forskning

CIX - Det bästa verktyget för cirkulärt byggande

Det finns ett behov av att öka kunskapen om och användandet av cirkulära material i byggprojekt. Cirkularitet handlar om att minimera avfall, öka återanvändningen av material samt arkitektur som möjliggör demontering och flexibilitet. För att skapa bästa förutsättningarna för ett cirkulärt arbete och kunskapshöjning togs ett verktyg för cirkularitet – CIX - fram. Och det bästa av allt? Det är helt gratis!

Läs mer

Tjänsteområden

Vi hjälper dig som kund genom hela processen, från idé- till förvaltningsstadiet.

Hållbara installationer inom VVS, VA, el, tele, fastighetsautomation, kyla, värme och sprinkler - våra expertkunskaper inom installation sträcker sig över många av våra tjänsteområden.

Låt inte risker begränsa framgången. I en urbaniserad, teknikdriven och klimathotad värld ökar behovet av att kunna förutse, förebygga, stå emot samt hantera risker och kriser.

Se till att din byggnad är godkänd och fortsätter vara det. Vi kontrollerar, besiktar, utreder och provar byggnader och dess installationer och brandskydd.

Vi projektleder för dig. Hos oss får du och ditt team en pålitlig ledare i alla faser för att uppnå gemensamma mål i projekten.

Trygga och säkra byggnader kräver skarpa ingenjörer. Utifrån strategiska och medvetna vägval med kundens önskemål i fokus strävar vi efter flexibla lösningar för att ni ska få ett hållbart brandskydd över tid.

Genom att lära av varandra kan vi hitta den perfekta balansen mellan forskning, ekonomi och långsiktig hållbarhet. Vi gör hållbarhet lönsamt.

Utbildningar

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar

Bengt Dahlgren har lång erfarenhet av att hålla utbildningar och kan skräddarsy utbildningar efter behov inom ett eller flera av våra områden. Vi anordnar gärna utbildningar digitalt via exempelvis Teams och kan anpassa längd och presentation efter det aktuella läget i landet.

Läs mer

Projekt

Våra senaste projekt

Vill du också vara en Bengt på jobbet?

Vi har flera spännande tjänster lediga. Läs mer om vilka möjligheter och extra förmåner som Bengt Dahlgren kan erbjuda dig!

Vill du kontakta oss på Bengt?

Vill du ha rådgivning, en offert eller bara fråga oss något? Skriv ett meddelande till oss!

Observera att du inte kan ansöka om praktik eller arbete via detta formulär, mer information hittar du här.


© 2022 Bengt Dahlgren. All rights reserved.